days
hours
minutes
seconds
16:00 | Workshop – «Ο ρόλος του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου στην εστίαση – Ανοιχτή συζήτηση & πρακτική εφαρμογή» σε συνεργασία με ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ |
Απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης. Συντονιστής: Ανδρέας Ζαγάκος, Πρόεδρος καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος Καλαμάτας Αγγελόπουλος Μιχαήλ, Executive Chef, Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας Ανδριανόπουλος Κων/νος, Εκπαιδευτικός Τουριστικού Τομέα – Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας Πρακτική εφαρμογή – Συζήτηση |
10:30 | Workshop – «Ορθές καλλιεργητικές τεχνικές» |
Απευθύνεται σε ελαιοκαλλιεργητές Συντονιστής: Καλασιούντας Σταμάτης, γεωπόνος – γεωργικός σύμβουλος Μήλιος Δημήτρης, Δ/ντης υδάτων αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής. Ελλάδας & Ιονίων, Πρόεδρος φορέα διαχείρισης Πάρνωνα & υδροτόπου Μουστού Κότσιρας Τάσος, καθ. ΤΕΙ Πελοποννήσου Ερωτήσεις – Συζήτηση |
10:30 | Workshop – «Ορθές πρακτικές έκθλιψης – τυποποίησης – αποθήκευσης ελαιολάδου» |
Απευθύνεται σε ελαιοκαλλιεργητές και ελαιοτριβείς Συντονιστής: Αντωνόπουλος Αντώνης, χημικός ΜΑ, ΜΒΑ, UNITY ΕΠΕ Ηλιόπουλος , αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΕΑΣ Λακωνίας Μπαρμπούνης Μάνος , Δρ χημικός, Μ. Αστεριάδης Α.Ε. Ερωτήσεις – Συζήτηση |
12.00 | Περιήγηση στον ελαιώνα της Μάνης σε συνεργασία με την ομάδα «Πάμε βόλτα» |
18.00 | Απονομή βραβείων του διαγωνισμού ποιότητας ελαιολάδου |