days
hours
minutes
seconds
18:30 | Έναρξη του Φεστιβάλ από τον Πρόεδρο του Α.Σ. Καλαμάτας Μιχάλη Αντωνόπουλο |
18:45 | Χαιρετισμοί |
19:00 | Δημόπουλος Παναγιώτης Διευθυντής Εργαστηρίου Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Καλαμάτας, Αναπληρωτής Καθηγητής Τμήματος Γεωπονίας, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου «Διαγωνισμός Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου του KALATA OLIVE OIL AWARDS 2020 από το αναγνωρισμένο πάνελ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου» |
19:15 | Παύλος Νησιανάκης, DVM, Χημικός MSc, Αναλυτικά Εργαστήρια Αθηνών ΑΕ. «Υπολείμματα φυτοφαρμάκων και βασικά ποιοτικά χαρακτηριστικά σε ελιές και ελαιόλαδα στην Ελλάδα» |
19:45 | Γιάννης Κυριακόπουλος, Δ/ντής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Μεσσηνίας , γεωπόνος «Εξέλιξη της ελαιοκαλλιέργειας στη Μεσσηνία. Προβλήματα-προτάσεις» |
20:15 | Αντώνης Παρασκευόπουλος, Δ/ντής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας, γεωπόνος «Αποτίμηση της ελαιοκομικής περιόδου 2019-2020. Προοπτικές» |
20:45 | Απονομή βραβείων & βράβευση τιμούμενων προσώπων |
11:00 | Αναστασόπουλος Ευστάθιος, Αντιπεριφερειάρχης Ν.Μεσσηνίας «Κλιματική αλλαγή και ελαιοκαλλιέργεια . Αναβάθμιση αρδευτικών υποδομών της Π.Ε. Μεσσηνίας.» |
11:30 | Γεώργιος Ζακυνθινός, καθηγητής τμ. Τεχνολογίας Τροφίμων ΑΤΕΙ Πελοποννήσου «Ορυκτέλαια : Η επιμόλυνση του ελαιολάδου μας απειλή την ποιότητα και αμφισβήτηση της υγιεινής του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου» |